Over ons

Groene autoonderdelen

Sinds 1990 is ARA actief als autodemontagebedrijf. Voor nieuwe of gebruikte onderdelen, het demonteren van auto’s en het hele recycle traject. Groene-autoonderdelen.nl is een onderdeel van Auto Recycling Assen (ARA).

Kennis & Ervaring

Als ervaringsdeskundigen op het gebied van auto-onderdelen kunnen we u natuurlijk ook persoonlijk helpen bij een probleem aan uw auto. Voor gebruikte, maar ook voor nieuwe onderdelen bent u bij ons op het goede adres.

Export Service

Ook kunt bij ons terecht voor Export Service, voor onder andere export uitvoerverklaring, export verzekering of export kentekenplaten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onderdelen

Of het nu gebruikte of nieuwe onderdelen zijn, bij ARA bent u aan het juiste adres. Uit de grote voorraad van gebruikte onderdelen kunnen wij u snel helpen met een vervanging. Ook voor nieuwe onderdelen kunt u bij ons terecht.

U kunt ons bellen op 0592 311 144 of via contact-formulier een bericht sturen.

Onderdelen

Of het nu gebruikte of nieuwe onderdelen zijn, bij ARA bent u aan het juiste adres. Uit de grote voorraad van gebruikte onderdelen kunnen wij u snel helpen met een vervanging. Maar ook voor nieuwe onderdelen kunt u bij ons terecht.

Wij werken volgens de volgende keurmerken / regelementen: